24/09/2024

Jouw rol in een notendop :

Als Interieurarchitect & Property Manager bij Yally ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze appartementen en gemeenschappelijke ruimtes. Je zorgt voor een moderne, comfortabele en esthetische opwaardering van de panden binnen het vooropgestelde budget. Jouw ontwerpen en realisaties zijn altijd een uitdrukking van de unieke Yally-stijl. Daarnaast creëer en beheer je de communicatie over onze energetische renovaties en esthetische make-overs via verschillende social mediakanalen en de Yally blog, en zet je Yally op de (digitale) kaart. Daarbij match je onze ambities – een comfortabele woonomgeving – op authentieke wijze met de wensen en dromen van onze diverse doelgroepen. Je voelt je thuis in vastgoed en spreekt de taal van eigenaars-verkopers, architecten, leveranciers in de renovatiemarkt, huurders, …. . Kan je niet alle checks afvinken? Je drive, je positieve ingesteldheid en leergierigheid doen ook veel.



Jouw taken en verantwoordelijkheden:

1.         Interieurontwerp- en optimalisatie:

·         Je ontwerpt en tekent interieurplannen voor bestaande appartementen en gemeenschappelijke ruimtes met focus op modern comfort en esthetiek.

·         Je optimaliseert de indeling van woonruimtes om zowel functionaliteit als visuele aantrekkelijkheid te verbeteren, steeds binnen het vooropgestelde budget.

·         Je draagt bij aan de esthetische meerwaarde van gemeenschappelijke delen van de gebouwen, zoals entrees, traphallen, maar ook aan de uitstraling in het straatbeeld door je mee te buigen over materialen en kleuren.

 

2.        Energetische renovaties:

·         Je werkt nauw samen met onze technische teams om energetische verbeteringen te integreren in de interieurontwerpen.

·         Je zorgt voor een harmonieuze balans tussen energiebesparende maatregelen en esthetische elementen.

3.        Content creatie en publicatie:

·         Je maakt unieke en boeiende content (via afbeeldingen, visuals of filmpjes) die de renovaties en make-overs van Yally’s gebouwen in de schijnwerpers zet.

·         Je communiceert over energetische verbeteringen, vastgoed, huurdersrelaties, hoe zelf herstellingen uitvoeren, tips & tricks. Daarbij durf je zelf het publieke gezicht van Yally te zijn.

4.        Property management :

·         Je doet bezoeken met potentiële huurders aan de woningen.

·         Je bereidt de plaatsbeschrijvingen voor en zorgt voor een comfortabele entree en exit van huurders.

·         Je beantwoordt de vragen van huurders en volgt hun technische issues op.

5.        Langetermijnpartnerships en merkidentiteit:

·         Je zet duurzame partnerships op met leveranciers om automatisatie, standaardisatie en schaalvoordelen te realiseren die bijdragen aan Yally’s groei en efficiëntie.

·         Je werkt samen met leveranciers om producten en diensten te selecteren die passen bij de unieke Yally-stijl.

·         Je draagt actief bij aan de ontwikkeling en versterking van de merkidentiteit van Yally door middel van consistente styling en presentatie in alle projecten en communicatie-uitingen.

 

Jouw profiel

·         Je beschikt over sterke vaardigheden in interieurontwerp met technische kennis en ervaring in het werken binnen budgettaire beperkingen.

·         Je hebt een sterke affiniteit met duurzaamheid. Idealiter heb je ervaring met energetische renovaties en het integreren van energie-efficiënte oplossingen in interieurontwerpen.

·         Jouw creativiteit en oog voor detail bij het ontwerpen van zowel privatieve als gemeenschappelijke ruimtes gaan hand in hand met jouw aandacht voor budgetgerichte oplossingen.

·         Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet een sterke boodschap helder over te brengen naar verschillende doelgroepen. Je haalt energie uit contacten, zowel face-2-face, telefonisch (want praten werkt!) als via andere kanalen.

·         Je hebt ervaring met contentcreatie

·         Je bent hands-on, creatief, hebt ideeën in overvloed en staat nu al te popelen om ze in de praktijk om te zetten.

·         Je bent veelzijdig en pragmatisch. Je kunt je probleemloos inwerken in verschillende onderwerpen.

·         Je bent van nature efficiënt en gestructureerd.

·         Je bent digitaal onderlegd (archicad, canva, office, …)

 

Ons aanbod

·         Je komt terecht in een unieke omgeving die de energie van een startup uitstraalt, en die tegelijk achterliggend de stabiliteit van kapitaalkrachtige en bewezen partners geniet.

·         Je werkt mee aan een prachtig maatschappelijk project, waar je mee richting kan geven aan de vastgoed- en verhuurmarkt van de toekomst.

·         Je komt terecht in een organisatie waar je kan leren van doorwinterde vastgoedspecialisten met jarenlange ervaring.

·         Je hebt toegang tot tal van interne en externe opleidingen.

·         Aantrekkelijk loonpakket.

·         40 uren-week met 32 dagen verlof.

·         Je werkt op een toplocatie in Antwerpen-Berchem, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met eigen private parking en vlakbij supermarkten, restaurants en gezellige bars. En o ja, we hebben een eigen kleine fitness ruimte.

·         En uiteraard… het team! Je komt terecht in een klein en hecht team (8/10 pers). We werken hard, gedreven voor de goede zaak. We leren van elkaar en de complementariteit is nooit ver weg. En natuurlijk maken we af en toe tijd om onze successen te vieren 😊.

 

Interesse? Dat horen we graag.

Solliciteer via www.yally.be/vacatures of jobs@yally.be

Of stuur deze vacature door naar je vrienden/familie met goesting en talent.

Ervaring
Minstens 3 tot 5 jaar ervaring
Contract
Vast (onbepaalde duur)
Type
Voltijds
Online tot:
november 23, 2024
Provincie
Antwerpen
Sector
* Ander
Aantal werknemers
10 werknemers
Opgericht in
2022
Telefoon
+3233752925 +323375**** Tonen
Locatie
Antwerpen