Britt Thomas Interieurarchitectuur

  • Social Links:

Overzicht

  • Vacatures online 0
  • Bekeken 1412

Bedrijfsvoorstelling

Bij elk project ligt de focus op een evenwichtig interieur met elegante simpliciteit.
Geen overdaad, enkel subtiele, tijdloze en high-end ontwerpen.

Een interieur moet het verlengde zijn van de klant, zijn levensstijl en zijn ervaringen. Met respect voor de context en bestaande elementen van het gebouw en zijn omgeving maken we van een project een nieuwe beleving die perfect aansluit op de verwachtingen van de klant.

Wij staan hen bij in de uitwerking van residentiële en commerciële projecten waarbij de focus ligt op een high-end creatie vanaf ontwerp en de uitvoering van het project t.e.m. de afwerking en de fine-tuning ervan. Op die manier helpen wij om elke facet van het project op punt te zetten.

De constante zoektocht naar een perfecte balans tussen materiaal, licht, ruimte en verhoudingen ligt aan de basis van elk ontwerp. Alle onderdelen worden in detail bestudeerd en perfect op elkaar afgestemd, zo creëren we voor elk project een uniek en hedendaags concept.

Dankzij de juiste aaneenschakeling van ruimtes, het inpassen van maatwerk, de correcte keuzes van kleuren, materialen, inrichting en styling wordt het project een realisatie waarin een high-end beleving centraal staat.