Fo Le Fer BV

  • Social Links:

Overzicht

  • Vacatures online 0
  • Bekeken 1607

Bedrijfsvoorstelling

Fo le Fer levert projecten in binnen- en buitenland en staat garant voor exclusieve ontwerpen op maat van de klant, gemaakt met respect voor de materialen en met veel liefde voor ons vakmanschap. Op basis van onze ervaring en know-how staan we ook u graag bij in uw zoektocht naar het perfecte staalproject voor uw woning of bedrijf.

Sterk staalwerk op maat voor binnen en buiten

Fo le Fer staat voor vakmanschap op maat. We plaatsen verschillende types staalwerk, van raam- en deur- partijen, trappen en spiegels tot bar- , keuken- en badkamermeubelen, en dit voor binnen en buiten. Ons cliënteel is zeer breed en varieert van particulieren tot professionele projecten voor kantoren, horecazaken en winkels. We gebruiken verschillende metaalsoorten, afwerkingsmanieren en plaatsingstechnieken, afhankelijk van het interieur en in overleg met de klant. Telkens staan superieure kwaliteit, afwerking van A tot Z en plaatsing volgens de regels van de kunst centraal – zonder compromissen, en met oog voor detail.

Daarnaast verwerken we ook messing, koper en brons die we op maat patineren. Elk ontwerp is uniek en dus kan elk ontwerp ook een op maat gemaakte patine verkrijgen.