PUUR interieurarchitecten

  • PUUR interieurarchitecten (interieurarchitect), Slachthuislaan, Antwerpen, België Bekijk op kaart
  • Social Links:

Overzicht

  • Vacatures online 0
  • Bekeken 780

Bedrijfsvoorstelling

Visie

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren innovatieve interieurs samen met onze ambitieuze opdrachtgevers. Wij stellen ons op als een positief kritische, betrokken en constructieve partner doorheen heel het ontwerp- en bouwproces. Concept en functionaliteit gaan hierbij hand in hand. Onze resultaten zijn doordacht ontworpen interieurs op maat van de mensen die ze dagelijks gebruiken.

Ons kantoor

Het concept van onze eigen kantoorinrichting noemen we “Arsenale”, verwijzend naar de oude gebouwen in Venetië die de perfecte achtergrond vormen voor de kunst- en architectuur tentoonstellingen die er jaarlijks worden geïnstalleerd. Wij hebben daarom de bestaande pakhuisruimte een ruwe authentieke uitstraling gegeven. De wanden en maatwerkmeubels komen los van de industriële ruimte en hebben elk hun eigen verhaal qua vorm en materiaalgebruik. Verlichtingsarmaturen zijn ontworpen als losse sculpturen in de ruimte.

Circulariteit, akoestiek, functionaliteit en techniek zijn voor onze eigen kantoorinrichting op een innovatieve manier benaderd.