SVD bvba

Overzicht

  • Vacatures online 0
  • Bekeken 1341

Bedrijfsvoorstelling

About

 

Steven Van Dooren interieurarchitectuur

 

Interieurarchitect Steven Van dooren studeerde af in 1994. Hij richtte in het begin van zijn carrierre de interieurafdeling op van een gerenommeerd villabouwbedrijf ten noorden van Antwerpen. Hierdoor werkte hij jarenlang automatisch aan interessante residentiële projecten.

Steven van dooren startte in 2004 met zijn eigen bureau. Vandaag vullen architecte Elene en interieurarchitect Didier het team aan. Ook de echtgenote van Steven, Ghislaine Duwaer, werkt mee aan tal van projecten. Zij stemt samen met de klant de raamdecoratie en stoffering perfect op elkaar af.

 

SVD en zijn team werken vanuit ’s-Gravenwezel voor hoofdzakelijk particulieren aan residentiële projecten maar ontwierpen ook reeds kantoren en commerciële ruimtes.

De projecten bevinden zich nationaal maar eveneens  in Nederland, Zwitserland, Spanje en de US.

 

De interieurs die Steven van Dooren ontwerpt zijn het best te omschrijven als hedendaags en puur, maar altijd met warmte, veel oog voor detail en respect voor het ambacht.

Het ambacht, uitgevoerd door de beste vakmannen met passie en knowhow om mooie natuursteen, houtsoorten, staal en stoffen te bewerken tot een prachtig afgewerkt product.

 

Deze stijl in combinatie met aandacht voor functionalieit en comfort zorgen voor een compromisloos resultaat.

Ook het minder zichtbare onderdeel van het interieur, de vele technieken in de woning, worden bij SVD met de nodige zorg en kennis ingetekend en toegelicht aan hun klanten.

 

De handtekening van Steven Van Dooren is steeds herkenbaar, maar de  belangrijke inbreng en persoonlijkheid van elke individuele klant maken elk project weer uniek.

 

Sinds 2016 bevindt het kantoor van SVD en team zich in het centrum van ’s-Gravenwezel.

In 2020 volgde er de uitbreiding.