VLASSAK VERHULST

  • Social Links:

Overzicht

  • Vacatures online 0
  • Bekeken 1755

Bedrijfsvoorstelling

Wij zoeken een ervaren interieurarchitect(e) ter uitbreiding van ons team voor het ontwerpen van interieurs van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. U werkt daartoe samen met collega’s projectleiders, bouwkundig tekenaars, de administratieve dienst en onze leveranciers en onderaannemers.

Wij bieden een mooi villabouwbedrijf in een groene werkomgeving te ‘s-Gravenwezel. U werkt aan unieke projecten in binnen- en buitenland. Elk project wordt door eigen vaklui gerealiseerd en is ontworpen op maat van de bouwheer, waardoor in elk plan een nieuwe uitdaging schuilt. Wij bieden een eerlijke verloning in functie van ervaring en prestaties.

U bent het aanspreekpunt voor onze klanten met wie keuzes en offertes worden besproken, u stelt de interieurplannen evenals de technische plannen op. U bent eindverantwoordelijke voor het interieur zowel op esthetisch als technisch en administratief vlak.

U bent een ervaren interieurarchitect(e), u bent creatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. U bent vertrouwd met zowel klassieke, landelijke als hedendaagse stijlen. U kan gestructureerd en resultaatgericht werken. U heeft een passie voor de bouw, bent flexibel en gemotiveerd. U heeft kennis van het tekenprogramma Vectorworks, zoniet bent u bereid bij te scholen.

Interesse? Stuur uw motivatiebrief, CV en gerealiseerde projecten t.a.v. Leen Van Herle naar jobs@vlassakverhulst.com.
Wij kijken uit naar uw sollicitatie!